Portsarin poika

Tapahtumia ja koulua

Viime viikko meni tiukasti opiskellessa turvallisuusvalvoja erikoisammattitutukinnon tekniikan osa-aluetta, aihe on mielenkiintoine ja lähipäivät toi paljon oppia päähän. Olen suorittanut osion jo aikaisemmin mutta halusin käydä kertaamassa tietoja koska ala muuttuu niin uutta asiaa tulee paljon. Helpottava asia on se ettei tässä osiossa tarvitse osallistua näyuttökokeeseen, Tveatista olisikin enään 1 näyttö jäljellä. Tutukinto on virallisesti plakkarissa mutta ahneena käyn suorittamassa vielä turvallisuusjohtamisen josta on hyötyä tulevaisuutta silmälläpitäen.

Viikkoo mahtui 1 tapahtumakin jossa pääesiintyjä oli Epppu Normaali. Kovasti meinas jalkaa vipattaa hyvän musiikin tahdissa mutta ammattimaisuuden säilyttämiseksi jätetään fiilistelyt pois ja jammaillaan sitten kun ollaan vapaalla. Keikka meni muuten hyvin, oli kiva kattoo kun keski-iän ylittäneet villiintyy kuten nuorena ovat fanittaneet.

Ainut poikkeus hyvään keikkaan oli jonkun  tyhmä idea heittää onneksi tyhjä pullo lavalle, koska tehtävänämme on artistin työturvallisuus ja koskemattomuus koitimme tavoittaa tuloksetta pullon heittäjää, tuskin kukaan haluaa että joku ventovieras tulee työpaikalle heittelemään pulloillatai millään muullakaan. Tämä näytti taas sen miksi on hyvä ettei tapahtumiin saa viedä pulloja mukana eikä monessa tapahtumasa myydä juomia pulloissa. Juomapullo olisi kätevä mukana kun saa korkin kiinni ja vaikka kassiin mutta juuri tämänkaltaiset tapaukset on ikäviä ja vievät mahdollisuuden pulloilta.

 

Turvallista viikon alkua, muistakaa pimenevissä illoissa kynttilöiden turvallisuus sekä heijastimet kun liikutte ulkona.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.