Portsarin poika

Saara Aaltoa ja Joulun odotusta

Loppuviikkoon mahtui taas seisoskelua ulkona, kun X-Factorin konseptiin kuului finalistien käynti kotimaassa, odotetusta yli kolminkertainen määrä kokoontui senaatintorille katsomaan Alloon Showta, oli se aika huikee työkeikka olla mukana. Toivottavasti Aallon matka ei aktkea jos fanit on kiertänyt sääntöjä ja äänestäny Suomestakin Aaltoa. Yleisöllä oli hyvä fiilis tapahtumassa, sellaisissa on aina kiva olla töissä. Olen vuosia haaveillu siitä että ulkokeikan jälkeen pääsee saunaan ja nyt kun se on mahdollista siitä nauttii, vaikka vaatetta on hyvin päällä niin aina se on pikkusen kylmä kun kelit menee pakkaselle, mereltä tuulee aina sen verran kipakasti. Kyllä suomi on sauna kansaa :-)

Viikonloppuna kokoonnuimme VPK:lle pikkujouluihin, oli mukava istahtaa syömään jouluruokaa ja nauttimaan porukan kanssa illasta. Piti kyllä lähtee ajoissa kotiin kun syksyn työputki alkaa painamaan todella paljon. Reisarit joutaa nyt kaappiin loppuvuodeksi ja viimistä kertaa sovitellaan perjantaina pukua päälle, kun käymme turvaamassa yrityksen juhlintaa.

Turvallista joulun odotusta kaikille, koittakaa olla stressaamatta ja nauttia vaikka pimeys vaivaa. Ehkö saamme vielä lunta valaisemaan talvista pimeyttämme

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Kiitos Arto! Turvallista Joulunaikaa me tarvitsemme ja voimia hetkeksi unohtaa kaikki ikävät tapaukset.
Eiköhän se äänihuijaus ole englantilaismedian yritys vetää kotiin päin.
Tai toisaalta, mehän olemme melkoista nörttikansaa.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Kummemmitta häiriöttähän Saara Aallon esiintyminen taisi sujua. Hyvä, että on henkilöitä, jotka varmistavat sen. Hyvää Joulunaikaa sinullekin ja ihania saunahetkiä.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset